Wie zijn wij?

Edwin van Norden

Ik ben altijd in beweging! Het sporten, en dan met name het zwemmen, is mij op het lijf geschreven. Ik ben op jonge leeftijd al met de zwemsport gestart en heb veel Nationale records gezwommen, maar ook Europese- én Wereldrecords. 

Als opleider bij de KNZB en docent zwemopleidingen bij MBO Amersfoort geef ik met veel passie les. Langs de badrand net zoveel als in het water. Als trainer bij ZPC Amersfoort en voor verschillende triathlon verenigingen maak ik jaarplanningen, schrijf ik schema's en geef ik training; ik sta dicht bij de groep, weet daardoor wat er speelt en kan hierop snel anticiperen. Ik ben enorm betrokken bij de zwemsport, vind het fijn kennis te delen en uit te wisselen. Trots op mijn eigen prestaties, maar zeker ook op die van mijn ploeggenoten, leerlingen, cursisten en tri-atleten. Altijd bereid tot het geven van tips & trucs die tot betere prestaties leiden.

Henriette van Norden - de Vries

Ook ik zwem al van jongs af aan. Bij GoNord geef ik de zwemlessen van SuperSpetters.

Anders & Mads

Onze twee zonen van 19 en 15 zwemmen ook op hoog niveau en zijn inzetbaar als ondersteuning tijdens de trainingen en lessen. Zo valt Anders wel eens in bij de borstcrawl trainingen en Mads zwemt mee in het grote bad van de KNZB tijdens het proefzwemmen en afzwemmen in Zeist.
Copyright 2022-2023 Go Nord - 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram